Yozgat’ın ekonomik ve siyasi bilgilerini inceledi

Ankara Amerika Büyükelçilik ikinci Katibi William Fine Zeman Yozgat’a gelerek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik’i ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren Ankara Amerika Büyükelçilik ikinci Katibi William Fine Zeman, “Ankara’da Ağustos ayında başladım. Daha önce 2015-2017 yılı arasında sözcü olarak çalışıyordum. Çok ziyaret ediyorum. Baktığımda nereyi ziyaret ettik, nereyi ziyaret etmedik. O yüzden baktım hiç kimse Yozgat’ı ziyaret etmemiş. Türkiye sadece Ankara, İstanbul, İzmir, Gaziantep değil. Her yerin bilgilerini merak ediyorum. O yüzden turlar yapmaya başladım. Şimdi de İç Anadolu turu yapmaya çalışıyorum. Bugün de Yozgat’a geldim. Yozgat ile ilgili bilgileri öğrenmek için geldim. Buralar sizlere göre nasıl gidiyor onları öğrenmek için geldim” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik ise, “üyelerimiz adına William beyin ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. İç Anadolu bölgesindeki illerin hem ekonomik hem siyasi yapısını incelemek amacıyla Yozgat’ı ziyarette bulundular. Bizlerde elimizden geldiği kadar ekonomik ve siyasal olarak ilimizin ve İç Anadolu’nun gerçeklerini kendisiyle paylaşacağız. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı odamız adına teşekkür ederiz” diye konuştu.

Ziyaret sonrasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik, Ankara Amerika Büyükelçilik ikinci Katibi William Fine Zeman’a Yozgat saat Kulesi tablosu ve ametist taşı hediye etti.

Yorum Ekle

Okunamayan kodu yenilemek için resmin üstüne tıklayınız

ADRES BİLGİLERİ

Mini Galeri