Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası eğitim programlarına hız kesmeden devam ediyor.

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası eğitim programlarına hız kesmeden devam ediyor. Oda üyeleri başta olmak üzere, Yozgat geneli ticaret erbaplarına ve talepler üzerine üniversite öğrencilerine eğitim programları düzenliyor.

Yöneticiler ve üniversite öğrencilerine düzenlenen “Temel Yönetim Becerileri Eğitimi” ve oto galeri alanında faaliyet gösteren Oda üyelerine “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Yeterlilik Belgesi Eğitimi”nde başarılı olan kursiyerlere Yozgat TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik sertifikalarını takdim etti.

Yozgat TSO Başkanı Sinan Çelik, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu zamana kadar bir çok eğitim programı düzenledik. Özellikle üyelerimizin ihtiyaçları ve talepler üzerine eğitim programları yapmaya gayret gösteriyoruz. Bundan sonraki süreçte de gerek ticaret gelişmesine gerekse nitelikli iş gücünün yetişmesine katkı sağlayacak programlara devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle

Okunamayan kodu yenilemek için resmin üstüne tıklayınız

ADRES BİLGİLERİ

Mini Galeri