15 TEMMUZ MESAJI

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan ÇELİK, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle anma mesajı yayınladı.

15 TEMMUZ MESAJI
Bu haber 15 Temmuz 2019 - 14:22 'de eklendi ve 121 kez görüntülendi.
Mesajında, 15 Temmuz’da canını korkmadan ortaya atan şehit ve gazilere şükran duyduklarını söyleyen Başkan Çelik, “Allah bir daha bu millete 15 Temmuzları yaşatmasın” dedi. “BÜYÜK BİR DEVLETİZ” Gelecek, geçmişin üzerinden yükselir, geçmişle beraber yücelir” diyen Kaya, “15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren hainler, dünya üzerinde gazi unvanına sahip tek meclis olan TBMM’ye şuursuzca ve küstahça saldırmış, birçok vatandaşımızı şehit etmiş, ülkemize maddi ve manevi olarak büyük zarar vermişlerdir. Akıl ve vicdanlarını, karanlık bir zihniyete teslim eden bu güruh, milletimizin vicdanında en ağır şekilde mahkum edilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlet, milletimiz büyük bir millettir. “GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUM” Türkiye Cumhuriyeti devletini milletini kimsenin bölmeye gücünün yetmeyeceğinin altını çizen Kaya, “Geleceğimizi etkileyecek olan bu milli şuur, birlik ve beraberlik arzusu ile oluşan huzur ortamıdır. Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek, Devletin bütünlüğü bu bayrağın varlığı, devletin bekası söz konusuysa gerisi teferruattır. 15 Temmuz gecesi Yüce Milletimiz yurdun dört bir köşesinde meydanlarda tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper etmiş, bu hain girişimini vatansever güvenlik güçlerimizle birlikte canlarını vererek, kanlarını dökerek engellemiştir. 15 Temmuz’da canını korkmadan ortaya atan şehit ve gazilerimize şükran borcumuz vardır. 15 Temmuz’da canı ve kanı pahasına bu toprakları ve bayrağımızı korumak için her türlü fedakârlığı yapan şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum. Allah bir daha bu millete 15 Temmuzları yaşatmasın” dedi.