Oda ve Borsa Başkanları İstişare Toplantısı Yapıldı

Yozgat Odalar ve Borsalar 4. Müşterek Toplantısı Yerköy Ticaret Borsası ile Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarımız, Meclis Başkanlarımız ve Genel Sekreterlerimizin katıldığı toplantıya Odamızdan Yönetim Kurulu Başkanımız Sinan Çelik, Meclis Başkanımız Hacı Selvi, Genel Sekreterimiz Ziya Saydam ve Özel Kalem Müdürümüz Cihangir Taşdemir katılım sağladı. Toplantı gündeminde 2019 yılı istihdam seferberliği, reel ekonomik durum ve il ekonomi politikaları değerlendirilerek tamamladı.

Oda ve Borsa Başkanları İstişare Toplantısı Yapıldı
Bu haber 26 Mart 2019 - 10:44 'de eklendi ve 1144 kez görüntülendi.