KOSGEB Girişimcilik Eğitimi, Medya Planlama ve E-ticaret Eğitimi Odamızda Verildi

Yeni girişimcileri teşvik etme ve iş kurma sürecinde onlara yol gösterme amacıyla Odamızda sürekli olarak yapılmakta olan “KOSGEB Girişimcilik Eğitimi” Odamız Genel Sekreter Yardımcısı ve Eğitim Uzmanı Aslıhan Filik tarafında verildi. Eğitim süresince girişimci adaylarına dikkat etmesi gereken konular hakkında bilgiler paylaşılırken ayrıca KOSGEB Hibe ve destekleri hakkında da bilgiler verildi. Medya Planlama ve Eticaret hakkında ise Odamız Özel Kalem Müdürü Cihangir Taşdemir seminer verdi.

Bu haber 07 Şubat 2019 - 14:45 'de eklendi ve 171 kez görüntülendi.