Yeni Yıl Tüm Dünyaya Huzur ve Refah Getirsin

Bu haber 31 Aralık 2018 - 8:30 'de eklendi ve 1152 kez görüntülendi.
Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik 2019’un herkese huzur ve refah getirmesini diledi. Sinan Çelik yeni yıl mesajında, “İnşallah 2019, yüreklerinde tertemiz dilekler ve sevgiler taşıyan insanların yılı olsun. Dünyanın hiçbir yerinde savaşların, acıların yaşanmadığı; çocuklarımızın geleceğe dair umutlarının büyüdüğü bir sene diliyorum” ifadesini kullandı.​
Sinan Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Acısıyla, tatlısıyla 2018’i geride bırakıp, 2019’un sayfalarını açmaya başlıyoruz. Şuna inanıyoruz ki, ‘güçlü’ ve ‘mutlu’ olmaya giden yol; ekonomi başta olmak üzere hayatın her alanında birlik ve beraberlikten, birbirimizi anlamaktan ve sevmekten geçiyor. Yine biliyoruz ki; ülkemizin geleceğine; iyiye, doğruya, güzele dair hayallerimiz, ümitlerimiz her türlü karanlığı yok edecek kadar büyük ve güçlüdür. Bu inançla, aydınlıklara yürüdüğümüz sürece yolumuz daima açık olacaktır. Yeni yıl için temennimiz, tüm insanlık adına huzurun ve refahın hâkim olmasıdır.   Türk iş dünyası adına 2019’un birbirimizi daha fazla anlayabildiğimiz, daha çok sevebildiğimiz, hoşgörüyle ve başarılarla dolu olmasını arzu ediyor, herkese mutlu seneler diliyorum.”