KOBİM İhracata Başlıyor Eğitim Semineri Kayıtları Başladı

İhracatın ülke ve kobiler açısından önemi, Neden ihracat yapmalıyız?, İhracatta yasal düzenleme, ihracat yapma/ihracatçı olma şartları, Dış Ticarette iş akışı ve tarafların sorumlulukları, İhracat ürün ve müşteri profilinin belirlenmesi, İhracat pazarlarının ve müşterilerinin tespiti, Dış ticarette ödeme şekilleri ve ödemelerin garanti altına alınması yöntemleri, Dahilde İşleme Rejimi ve diğer devlet destekleri, Eximbank uygulamaları, Gümrük, nakliye ve sigorta uygulamaları konularının işleneceği KOBİM İHRACATA BAŞLIYOR eğitimi odamızda yapılacaktır.

KOBİM İhracata Başlıyor Eğitim Semineri Kayıtları Başladı
Bu haber 11 Aralık 2018 - 8:46 'de eklendi ve 1116 kez görüntülendi.

Eğitim programına kayıt olmak için lütfen tıklayınız.