Akreditasyon Sistemi Bilgi Paylaşım Toplantısı

23-24 Mart 2019 tarihlerinde Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Neşet Ertaş Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Akreditasyon Sistemi Bilgi Paylaşımı Toplantısı’na Odamızı temsilen Genel Sekreter Ziya SAYDAM ve Genel Sekreter Yrd. ve Akreditasyon Sorumlusu Aslıhan FİLİK katılmışlardır.

Akreditasyon Sistemi Bilgi Paylaşım Toplantısı
Bu haber 06 Nisan 2019 - 11:14 'de eklendi ve 124 kez görüntülendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında düzenlenen akreditasyon eğitimlerinde TOBB Akreditasyon Kurulu Genel Sekreteri Özge KARATEPE Akreditasyon Sistemi Yeni Puanlama, İletişim Uzmanı Adnan ERBAŞ Hitabet Sanatı, Gazeteci Aycan ULUSAN Medya Kullanımı, Türk Loydu Denetçisi Berker TELEK Risk Yönetimi Eğitimi, Serkan ŞAHİN Kıyaslama Eğitimi ve  Eğitimci Samet ÇELİK Sosyal Medya kullanımı hakkında bilgilendirme yapmışlardır.

19 oda ve 10 borsanın Genel Sekreterleri ve Akreditasyon Sorumlularının katıldığı 2 gün süren eğitimlerle hem oda/borsalar arası işbirliği ve iletişim, hem de akreditasyon standartları uygulamalarının verimliliğinin artırılmasına katkı sağlanmıştır.