İstihdam Seferberliği 2019

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik, işverenleri istihdam seferberliği kampanyalarından faydalanmaya davet etti.

İstihdam Seferberliği 2019
Bu haber 12 Mart 2019 - 9:07 'de eklendi ve 142 kez görüntülendi.

Sinan Çelik, yaptığı açıklamada, iş dünyası olarak ülkenin istihdam seferberliği hedeflerine katkı sağlamak için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Hükümetin girişimcilere önemli destek paketleri açıkladığına işaret eden Çelik, şunları kaydetti: “KOBİ’lerimize sağlanan yeni kredi paketleri, istihdama sağlanan ücret, vergi desteği ve kısa çalışma ödeneği avantajları ile SGK primlerini düzenli ödeyen işverenimize verilen ek indirimler, ülke ekonomimizin gelişmesi ve kalıcı istihdamın arttırılması için önemli hamleler olarak değerlendiriyoruz. Oda olarak işverenleri istihdam seferberliği kampanyalarından faydalanmaya davet ediyoruz.”

İstihdam Seferberliğine İlişkin daha detaylı bilgi ve içeriğe aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.