Gülhan KARACA TOBB Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Olarak Seçildi

TOBB Yozgat Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve Genç Girişimciler İcra Kurulu seçimleri Odamızda yapılarak yeni başkanlar görevlerini devraldılar.

Gülhan KARACA TOBB Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Olarak Seçildi
Bu haber 10 Mart 2019 - 8:32 'de eklendi ve 1130 kez görüntülendi.

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası binasında gerçekleşen seçimlerde; Gülhan KARACA, Zahide ŞAHİNGÖZ, İlknur ERSÖZ, Hatice YORULMAZ, Nimet TÜRKER, Hatice SARI ÖCAL, Fatma GÜLER, Hacer SANCAKTAR, Özge ALTUN, Ayça DOKUZBOY, Esra GÖÇÜMLÜ, Saniye AKÇA ÇELİK, Feyza ALTAN, Jale GÜZAR, Mehtap YAZGAN, Derya AÇIKGÖZ ve Pınar SERDAR DİNÇER oy kullandı. Seçim sonrası Gülhan KARACA TOBB Yozgat Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan ÇELİK, “yapılan seçimler Odamız ve şehrimiz adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Seçilen Başkanlarımız bundan sonraki sürekçe il genelini kapsayacak şekilde projeler üretecek ve faaliyetler yürütecektir” diyerek yeni icra kurulu Başkanlarını ve kurul üyelerini tebrik etti.