Erdal Bilge SADEF TOBB Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Olarak Seçildi

TOBB Yozgat Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve Genç Girişimciler İcra Kurulu seçimleri Odamızda yapılarak yeni başkanlar görevlerini devraldılar.

Erdal Bilge SADEF TOBB Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Olarak Seçildi
Bu haber 10 Mart 2019 - 8:34 'de eklendi ve 1164 kez görüntülendi.
Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası binasında gerçekleşen seçimlerde; Erdal Bilge SADEF, İsmet BOZKURT, Fırat Buğra DAŞTAN, Muhammed Hacı ÇİMEN, Cihat Serkan AÇIKGÖZ, Özkan YAŞA, Mehmet DURUSOY, Fatih BULUT, Eyüp YAŞAR, Eftal DUYGU, Hasan ÖZER, Ersin ÖZKAN, Nihat YAZGAN, Ahmet Naci ŞEKER ve Turgut Bilal İLBAY oy kullandı. Seçim sonrası Erdal Bilge SADEF TOBB Yozgat Genç Girişimciler Kurulu Başkanı olarak seçildi. Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan ÇELİK, “yapılan seçimler Odamız ve şehrimiz adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Seçilen Başkanlarımız bundan sonraki süreçte il genelini kapsayacak şekilde projeler üretecek ve faaliyetler yürütecektir” diyerek yeni icra kurulu Başkanlarını ve kurul üyelerini tebrik etti.