İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi Toplantısı Yapıldı

İçişleri Bakan Yrd. Sayın Prof. Dr. Tayyip Sabri ERDİL’in katılımıyla İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi toplantısı Odamızda gerçekleşti.

İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi Toplantısı Yapıldı
Bu haber 06 Aralık 2018 - 10:07 'de eklendi ve 1124 kez görüntülendi.
İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşların taşra teşkilatlarının kurumsal yapılarının, yürüttükleri faaliyetlerin ve karşılaştıkları sorunların yerinde görülmesi, raporlanması ve merkez teşkilatıyla bağlarının güçlendirilmesi amacıyla hazırlanan İZDES Projesi kapsamında, İZDES ekiplerinde yer alacak olan koordinatörlere ve personele Odamızda toplantı gerçekleşmiştir.
İçişleri Bakan Yrd. Sayın Prof. Dr. Tayyip Sabri ERDİL’in katılımıyla gerçekleşen toplantıda Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sinan ÇELİK ilimizdeki mevcut durum ve Oda olarak gerçekleşen faaliyetler hakkında bilgiler paylaşmıştır. Katılımcıların da görüş ve sorulanın cevaplanması ile toplantı sonra ermiştir.