Akdağmadeni Üyeleri İle Toplantı Gerçekleştirildi

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Akdağmadeni’nde faaliyet gösteren oda üyeleri bir araya geldi.

Akdağmadeni Üyeleri İle Toplantı Gerçekleştirildi
Bu haber 08 Kasım 2018 - 6:37 'de eklendi ve 79 kez görüntülendi.

Akdağmadeni’nde gerçekleşen sektör toplantısına TSO Başkanı Sinan Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis üyeleri ve ilçede faaliyet gösteren esnaflar katıldı.
Yozgat ticaret erbaplarının sorunları ve bu sorunların çözümü noktasında gerçekleştirilen toplantıda oda faaliyetleri hakkında istişareler yapıldı.
Oda üyeleri toplantıda, çalıştıracak eleman bulamama ve kamu harcamalarının Yozgat’tan yapılmaması gibi birçok sorununu dile getirdi. Toplantıda Özellikle mevcut devlet destek ve teşviklerinden yeterince bilgi sahibi olamama sebebiyle diğer illere kıyasla daha az kullanıldığına dikkat çekildi.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik, “Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi olarak kısa zamanda birçok çalışma yaptık ve halende çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Oda faaliyetlerini planlarken üyelerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda faaliyetler yapmaya özen gösteriyoruz. Bugün aldığımız bilgiler ışığında Oda yönetimi olarak üstümüze ne düşüyorsa da yapacağız.
Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile güçlü. Bugün üyelerimiz ticaretinde ne kadar güçlü olursa, odamızda o kadar güçlü olacağına inanıyoruz. Bu sebeple gerek ticarette gerekse şehrimizin ekonomisinin gelişmesinde katkı sağlayacak çalışmalar yürütüyoruz. Yozgat’a hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu gibi toplantıları sıklaştırarak sizlerle sürekli irtibat sağlayacağız. Toplantı süresince aldığımız tüm taleplerin takipçisi olacağız ve neticelendireceğiz” ifadelerine yer verdi.
Program sonrası katılımcılar bu tip organizasyonların sıklıkla yapılması talebinde bulunarak Oda yönetimine gayretli çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.