Mevlid Kandili Mesajı

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik, Peygamber Efendimizin doğumunun yıl dönümü (Mevlid Kandili) dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mevlid Kandili Mesajı
Bu haber 19 Kasım 2018 - 12:17 'de eklendi ve 198 kez görüntülendi.

Toplum ve insanlığın Allah’ı anlamaya, anlatmaya ve insanlığa hediye ettiği Hz. Muhammed’in (S.A.V.) sevgisiyle şekillenmeye muhtaç olduğunu ifade eden Başkan Sinan Çelik, “Fahr-i Kainat efendimizin yeryüzünü şereflendirişinin yıldönümünü büyük bir mutlulukla kutluyoruz. Bilindiği gibi O’nun getirdiği din ve bizlere verdiği mesajlarla karanlıklar aydınlığa, nefretler sevgiye dönüşüyor. Bugün, hepimizin üzerinde durması gereken şey de, O’nun güzel ahlakı ve bizlere öğrettikleri olmalıdır. Bugün tüm kırgınlıklar, yerini sevgi ve hoşgörüye bırakmalıdır. İslam âlemi olarak bu gece de, O’nun yüzü suyu hürmetine dualar ederek, O’nun sevgisi etrafında kalplerimizi birleştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, başta Odamız Üyeleri olmak üzere, bütün İslam âleminin mübarek Mevlid kandillerini tebrik ederim.