Enflasyonla Topyekün Mücadele

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 il, 160 ilçede 365 Oda ve Borsa ile kampanyaya destek veriyor.

Enflasyonla Topyekün Mücadele
Bu haber 15 Ekim 2018 - 6:33 'de eklendi ve 134 kez görüntülendi.

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar öncülüğünde Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinesinde açıklanan “Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı” kapsamında üyelerini enflasyonla topyekün mücadeleye davet ediyor.
Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan, “Enflasyonla Mücadele” programına her türlü desteği vereceklerini söyledi.
TSO Başkanı Çelik, Piyasada fiyat istikrarının makroekonomideki en önemli sağlamlık göstergelerinden biri olduğunu aktaran Çelik, ekonominin hep birlikte mücadele edilerek ileriye taşınacağının vurgusunu yaptı.
Çelik, “Hükümet tarafından enflasyon ile mücadele programı çerçevesinde, ülke genelinde indirim kampanyası başlatılmıştır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 il, 160 ilçede 365 Oda ve Borsa ile bu kampanyaya destek vermektedir. Yozgat’ta üretim, alım, satım, hizmet sektöründeki tüm üyelerimize kampanyaya sahip çıkmak ve katılmaları için çağrı yapıyoruz. Yozgat iş dünyası olarak bu konuda da milli bir dayanışma içine girmeye, devletin tüm kurumları ile birlikte topyekün bir duruş sergilemeye ve ellerini taşın altına koymaya hazırız.
Kampanyaya katılan üyelerimizi, TOBB ‘a ve Bakanlığa bildirilerek enflasyon ile mücadele kapsamında kampanyaya katkı verdiği için, firma isimlerini kamuoyuyla paylaşılması sağlanacak.
Kampanyaya katılım gösteren ülkesine şehrine sahip çıkan tüm üyelerimizin işyerlerine kampanya görselleri asılacak. Bize göre enflasyonla mücadele aynı zamanda işsizlikle, yüksek faizle ve artan girdi maliyetleriyle mücadele anlamına gelmektedir. Enflasyonla mücadelede kamuya da özel sektöre de düşen görevler var. Sorumluluk ve görev hepimizindir. Kamu ve özel sektör arasındaki güçlü bir koordinasyon ve yapılacak istişareler ile ülke olarak içinden geçtiğimiz bu zorlu süreci aşacağımıza inanıyorum” dedi